Sinergijsko djelovanje sastojaka

Ključni je sastojak svakoga proizvoda Defendyl-Imunoglukana P4H® prirodni patentirani IMG®.

Proizvod također sadrži vitamin C i cink, koji spadaju u najvažnije antioksidanse i zajedno s IMG® podržavaju rad imunološkog sustava.

Važnost vitamina C i cinka

Vitamin C

Vitamin C doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Povećava apsorpciju željeza i doprinosi regeneraciji reducirane forme vitamina E.

Podložnost tijela infekcijama veća je kada smo umorni i iscrpljeni, stoga se uzimanje vitamina C preporučuje preventivno i u vrijeme infekcije.

Cink

Cink je element u tragovima koji je važan za više od 300 enzimskih procesa. Cink doprinosi održavanju normalne kože, kostiju, kose i noktiju te održavanju normalnog vida. Također doprinosi normalnoj sintezi DNA, normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnom metabolizmu ugljikohidrata, masnih kiselina i mikronutrijenata. U starijih osoba koje su oboljele od upale pluća utvrđen je nedostatak cinka.

Cink sadrže Defendyl-Imunoglukan P4H® kapsule, Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE.

Upoznajte naše proizvode

Upoznajte naše proizvode

  • Jačanje imuniteta

Kada upotrebljavamo Defendyl®

Zanimljivi i poučni članci o ulozi imunološkog sustava u svakodnevnom životu.

Nakon početka pohađanja vrtića i škole

Nakon početka pohađanja vrtića i škole

Polazak u vrtić i školu velika je prekretnica za djecu i roditelje. Roditelji se prvenstveno boje kako će im se djeca „odvojiti“ od kuće, ali s druge strane svjesni su da će djeca sve češće biti bolesna.

Više

Na praznicima i godišnjim odmorima

Više

Tijekom stresnih razdoblja na poslu

Više